Haveanlæg etableres og vedligeholdes

Hos Toftholm Anlæg i Fjerritslev, har vi mange års erfaring inden for anlægsgartneri, samt etablering og vedligeholdelse af haveanlæg. 

Vi udfører alt, lige fra små opgaver og vedligeholdelse i private haver i eksempelvis Aalborg, Thisted eller Løgstør, til store parkprojekter og haveanlæg i hele Nordjylland, der udfordrer selv de mest trænede havearkitekter og anlægsgartnere. Vi er selv beliggende i Fjerritslev i Jammerbugt Kommune, hvorfra vi kører ud til resten af Nordjylland.

Få den have I drømmer om

Pleje og anlæg af haver er ikke bare et spørgsmål om en plæne og et par buske hist og pist. Haven skal fungere som et behageligt uderum, hvor familien føler sig hjemme, føler glæde og nyder naturen.​

Vi hjælper jer gerne med, at skabe de behagelige rum i haven, der lever op til jeres ønsker og behov til en have.

Vi står også for alt, lige fra skitsetegningen til den løbende vedligeholdelse af jeres nye haveanlæg, så I undgår den dårlige samvittighed, der kommer, når I ikke selv har tid eller overskud til at passe haven ordentligt. 

Hør mere om etablering af haveanlæg

Ønsker I at høre mere om, hvordan vi kan skabe et haveanlæg, der lever op til jeres ønsker og drømme, eller kunne I tænke jer et uforpligtende tilbud på en konkret opgave, kan vi kontaktes på telefon 41 19 49 56 eller e-mail toftholm.anlg@gmail.com.​

Unikke & funktionelle løsninger

Anlæg & løbende vedligeholdelse

Rådgivning & uforpligtende tilbud

Et udpluk af vores referencer

Interesseret i at se flere? Så klik på knappen nedenfor.​

Toftholm Anlæg v/Henrik Styrbæk

CVR: 31439310

​Ring os op

Telefon: ​41 19 49 56