Fliseterrasse anlægges i overensstemmelse med huset

Hos Toftholm Anlæg opfylder vi jeres drømme om en smuk og hyggelig fliseterrasse i Jammerbugt Kommune, Aalborg eller et andet sted i Nordjylland. Vi er selv beliggende i Fjerritslev, tæt på Løgstør, mellem Aalborg og Thisted.

Vi står til rådighed i hele processen fra idéudvikling og skitsetegning til levering af havemøbler og blomsterkrukker. 

En terrasse skal passe til den øvrige arkitektur omkring huset. Mønstre og sten kan være vidt forskellige, og det er vigtigt at vælge de rigtige sten og fliser.​

Vi hjælper jer trygt igennem processen

Vi giver gode råd om, hvor I får mest glæde af at have en fliseterrasse, og hvor læhegn og planter står bedst. Vi opfører terrænmure i beton, granit eller kampesten og har flere gode løsninger, hvis terrassen skal placeres, hvor der er forskelle i niveauet.​

Vi kan tilbyde dig den bedste løsning, så du får en fliseterrasse, der passer til netop din bygning. Vi udfører mange forskellige typer terrasser og kan derfor rådgive dig til den mest hensigtsmæssige løsning. 

Kontakt os for yderligere oplysninger, eller for et uforpligtende tilbud på din nye terrasse. Vi giver også gerne gode råd og vejledning omkring valget af de helt rigtige terrassefliser. Dette gælder selvfølgelig også ved etablering af indkørsel med fliser eller sten.

Kontakt os og nærm jer drømmen om en fliseterrasse

Går I og drømmer om en ny, flot fliseterrasse, som passer til jeres hus og have i Jammerbugt Kommune eller et andet sted i Nordjylland, kan vi med fordel kontaktes på telefon 41 19 49 56 eller e-mail toftholm.anlg@gmail.com.​ Du kan naturligvis også benytte dig af kontaktformularen her til højre.

Unikke & funktionelle løsninger

Anlæg & løbende vedligeholdelse

Rådgivning & uforpligtende tilbud

Et udpluk af vores referencer

Interesseret i at se flere? Så klik på knappen nedenfor.​

Toftholm Anlæg v/Henrik Styrbæk

CVR: 31439310

​Ring os op

Telefon: ​41 19 49 56