Brolægning udføres af erfaren brolægger​

Toftholm Anlæg i Fjerritslev udfører brolægning og anlæg af haver til private, boligforeninger og virksomheder. Vi tilbyder flisebelægning i alle størrelser og stilarter. Vi arbejder med hele paletten af stentyper og er kendetegnet ved mange års erfaring inden for brolæggerfaget og god kundeservice.

Vores brolægger arbejder især i områderne omkring Jammerbugt Kommune, fra Thisted til Aalborg og Løgstør. Vi tilbyder dog også vores services i resten af Nordjylland.:

​​Unikke og funktionelle stenterrasser

For at få en unik stenterrasse eller havegang, kan du med fordel blande typer af sten. Du får dermed et flot spil af farver og mønstre.

​Vores brolægger har stor erfaring med at blande stentyper og stilarter, der sikrer dig unikke stenmønstre og et unik resultat, der passer til hus, have og omgivelser.​ Vores brolæggere har stor erfaring med at lægge brosten, kantsten, klinker og betonsten.

Som brolægger tilbyder vi naturligvis også omlægning af eksisterende belægninger efter specifikke kundeønsker. Klik dig rundt på hjemmesiden og find inspiration til belægning eller renovering af gårdmiljø med fx brosten, chaussten eller kørebanesten.

Kontakt vores brolægger og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en dygtig brolægger med masser af erfaring inden for sit fag? Så tøv ikke med at kontakte os. Du er altid velkommen til at høre mere om, hvordan vores brolægger kan hjælpe dig med lægning af sten til indkørsel, haveanlæg, park, gårdmiljø, fortov eller andet. Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på din opgave.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 41 19 49 56, eller ved at skrive til vores e-mail toftholm.anlg@gmail.com. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Unikke & funktionelle løsninger

Anlæg & løbende vedligeholdelse

Rådgivning & uforpligtende tilbud

Et udpluk af vores referencer

Interesseret i at se flere? Så klik på knappen nedenfor.​

Toftholm Anlæg v/Henrik Styrbæk

CVR: 31439310

​Ring os op

Telefon: ​41 19 49 56