Belægning af indkørsel for private og erhverv

Drømmer du om, at få etableret en ny indkørsel med sten eller fliser? Vi udfører arbejde for både private og erhverv i områderne omkring især Fjerritslev, Løgstør og Aalborg, men også i resten af Nordjylland, såsom i Thisted eller Hjørring. 

Størstedelen af vores privatkunder er beliggende i Jammerbugt Kommune, hvor vi også selv er lokalkendte, da vi selv ligger i Fjerritslev.

Inspiration til indkørsel belægning

En indkørsel behøver ikke at være kedelig og standardiseret - den kan gøres både speciel, unik og ikke mindst funktionel, så det er en fornøjelse at komme hjem og parkere bilen i indkørslen.

Hos Toftholm Anlæg har vi mange års erfaring med belægning af indkørsel, og vi kan derfor hjælpe med at lægge præcis den indkørsel, du drømmer om. Vi tilbyder selvfølgelig også vores rådgivning i forbindelse med valg af de rette materialer til projektet.

Mangler du inspiration og idéer til din indkørsel belægning er du også meget velkommen til at trække på vores store erfaring med indkørsler og flisebelægning generelt.

Vi mener at rådgivning og vejledning i muligheder, er en vigtig del når det kommer til belægning af indkørsler, da den gerne skal holde i mange år og du skal være glad for resultatet. Vi kan derfor hjælpe dig, uanset om der skal lægges en belægning til indkørsel til privatbilen, eller om der er tale om køresten til tunge køretøjer.

Få en pris på belægning af indkørsel

Ønsker du et uforpligtende prisoverslag på din belægning af indkørsel, eller har du nogle spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 41 19 49 56 for at høre mere om vores billige priser på belægning til indkørsel, eller du kan skrive til vores e-mail toftholm.anlg@gmail.com.

Vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud, herunder en pris og et løsningsforslag på din opgave, vedrørende ​indkørsel belægning.

Er du stadig i tvivl om vi skal anlægge din indkørsel? Se nogle af vores tidligere referencer her.

Unikke & funktionelle løsninger

Anlæg & løbende vedligeholdelse

Rådgivning & uforpligtende tilbud

Et udpluk af vores referencer

Interesseret i at se flere? Så klik på knappen nedenfor.​

Toftholm Anlæg v/Henrik Styrbæk

CVR: 31439310

​Ring os op

Telefon: ​41 19 49 56